Promijenite lozinku

  • Change Your Currency

Pretraživanje
Your search results

Događanja

Baška se ponosi mnogobrojnim događanjima tijekom turističke sezone, a ovo su

samo neka od njih :

CRNA OVCA

Crna ovca dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best! Bašćanski festival dobio je priznanje u kategoriji eno-gastronomskih sadržaja.

Nagradu Simply the best je Crna ovca dobila za kvalitetu i kreativnost manifestacije koja svojom sadržanom raznolikošću i specifičnom gastronomskom ponudom obogaćuje atraktivnost turističke ponude destinacije. Nagrade tradicionalno dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Popularni festival gastronomije, popularne kulture i sporta Crna ovca, dobitnik je nagrade u kategoriji eno-gastronomski sadržaji. Time su bašćanskoj janjetini, glavnoj zvijezdi Crne ovce, i cijelom festivalu svoje priznanje odali danas na turističkoj burzi PUT, najstarijem hrvatskom B2B turističkom susretu.

Organizator Crne Ovce, Studio Conex, sponzori domaćini Turistička zajednica općine Baška i Općina Baška te glavni sponzor Valamar Riviera, kao i svi ugostitelji, putničke agencije, udruge, klubovi, prijatelji Crne ovce s područja općine Baška, ističu kako su pripreme za iduću Crnu ovcu već krenule te, kao i svake godine, imaju samo jedan cilj – nadmašiti sami sebe.

Na dodjeli nagrada u Gradcu, s bašćanskom ovcom veselili su se i brojni djelatnici turističkih agencija, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva, restoraterstva i turističkih zajednica, a Crna ovca obećala im je nezaboravan provod, ako joj se pridruže iduće godine od 15. do 17. svibnja u Baški, na otoku Krku.

Izvor text : www.visitbaska.hr

BIG FEST (BAŠKA INTERNATIONAL GUITAR FESTIVAL)

Trodnevna manifestacija koja se održava u kolovozu na više lokacija u Baški. Na festivalu sudjeluju domaći i strani virtuozi na gitarama. U sklopu festivala organizira se i mala škola sviranja na gitari. Puno mladih polaznika koji stječu prvo znanje, a i oni napredniji, naučeno znanje predstave na završnoj večeri.

Izvor text : www.krk.hr

BAŠKA OUTDOOR FESTIVAL (16.10.-18.10.2020.)

Baška na otoku Krku u sklopu 6. Outdoor Festivala od 16. do 18. listopada svojim posjetiteljima željnim sportskih programa na otvorenom nudi čak pet atraktivnih outdoor sportskih programa, od trail trčanja, brdskog biciklizma, preko planinarenja do penjanja na stijeni i ziplinea, uz posebne pogodnosti smještaja. Rekreativci i sportaši željni aktivnog odmora, koji će ovogodišnju sezonu otvoriti na 4 Islands MTB Stage Raceu, B2B trailu ili festivalu Crna Ovca, mogu ponovno uživati u Baški i to u pet različitih programa koje organiziraju Turistička zajednica općine Baška, s partnerom Valamar Riviera hotelima i nizom partnera, organizatora sportskih sadržaja. Turističko ljeto nastavit ćemo tako nizom sadržaja za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, za sve uzraste i gotovo sve težinske kategorije u planinarenju, trailu i brdskom biciklizmu. Ovogodišnji, šesti po redu Outdoor Festival, uključit će brojne sportske i rekreativne aktivnosti, ali i popratne priredbe, od predavanja, video projekcija do zabavnog programa!

Više informacija uskoro!

Izvor text : www.ala-su.com