Promijenite lozinku

  • Change Your Currency

Your search results

Kućni red

1. Ukoliko ste u apartman došli direktno, predajte iznajmljivaču osobne dokumente svih gostiju zbog prijave u turističkoj agenciji. Dokumenti Vam moraju i biti će vraćeni unutar 24 sata.

2. Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu i mjenjaju se svakih 7 dana. Iznajmljivač nije dužan čistiti smještajnu jedinicu tijekom Vašeg boravka. ijekomVašeg boravka u apartmanu sami održavate red i čistoću istog. Tijekom ljeta molimo dnevno odnositi smeće iz smještajne jedinice.

3. Iznajmljivač ne polaže nikakvo pravo da bez najave i dopuštenja gosta ulazi u iznajmljeni stan, niti dirati ili koristiti osobnu imovinu gosta. Iznajmljivač smije ući u objekt bez prisutnosti gosta samo ako ima opravdanu sumnju da objektu ili imovini gosta prijeti određena opasnost ili kada opravdano sumnja na kršenje pravila kućnog reda.

4. Iznajmljivač nije odgovoran za imovinu gosta, ali će dati sve što u njegovoj moći da ju zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima. NIPOŠTO NEMOJTE NOSITI SVOJE DRAGOCJENOSTI I OSOBNE DOKUENTE NA PLAŽU.

5. Kućne ljubimce možete uvesti u stan samo uz dopuštenje iznajmljivača – prethodno navedeno tijekom rezerviranja smještaja. U protivnom iznajmljivač i Agencija imaju pravo odbiti iznajmiti Vam rezerviranu smještajnu jedinicu.

6. Nije dozvoljeno u smještajnu jedinicu unositi električne uređaje za koja niste dobili suglasnost iznajmljivača. (npr. električni grill i sl.)

7. Buka je jedan od faktora izuzetno bitnih u kućnom redu, posebno za vrijeme noćnog odmora od 23:00 sati do 8:00 (odimako je iznajmljivač drugačije naznačio dnevni i noćni mir u svom objektu). Apelira na primjereno ponašanje odraslih osoba, ali molimo pripazite i na ponašanje Vaše dječice prilikom igre budući da svi znamo koliko dječica mogu biti zaigrana.

8. Lijepo Vas molimo, nemojte ostavljati upaljen klima uređaj dok niste u stanu niti ga koristiti uz otvorene prozore.

9. Osobe koje nisu gosti  smještaja nije dozvoljeno noćenje . Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu prijavljene u agenciji (bezobzira na dob) ili nisu najavljene prilikom rezervacije, iznajmljivač i agencija imaju  pravo otkaza smještaja svim gostima. Ukoliko odlučite tijekom boravka otići na višednevni izlet molimo Vas da prije toga obavijestite Agenciju.

10. Gost koji namjerno ili nepažnjom iznajmljivaču počini kvar ili štetu na imovini dužan je platiti puni iznos nastale štete. Molimo cijenjena goste za odgovorno ponašanje u smještajnim jedinicama .Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.

11. Molimo Vas da na dan odlaska napustite smještaj do 10:00 sati kako bi on bio očišćen i spreman za druge goste koji dolaze nakon Vas tetakođer imaju pravo ulaska od 15.00.

12. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir biti ćemo primorati otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja zbog kršenja pravila kućnog reda biti će naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na skraćeni boravak.

13. U slučaju da Vaš rezervirani boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka.

14. Početkom korištenja smještaja smatra  se da je gost upoznat s kućnim redom i da se slaže sa  obavezama i uvjetima ovdje napomenutima. Svi prigovori ili reklamacije koje se ne mogu  interno riješiti s domaćinom ili agencijom biti će riješeni intervencijom policije ili suda u Krku. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Kućni red je sastavljen prema posebnim uzancama u ugostiteljstvu.

Želimo Vam bezbrižan i ugodan boravak!